Padel

 

Vanaf september 2022 liggen er twee Padel banen bij de Wezepse tennisclub. Zowel leden van WTP als niet leden kunnen gebruik maken van deze padelbanen. Hoe werkt dat?

Leden van WTP

Een padel baan kun je huren tegen een gereduceerd tarief, je bent tenslotte lid van onze vereniging. Je bent verplicht om een baan af te hangen.

  • Kosten baanhuur voor leden - €8,- per uur = € 2,- per persoon.

Afhangen kan via de website (inloggen via 'mijnclub') of via de KNLTB clubapp. Eén speler hangt af voor alle vier de spelers. Degene die afhangt betaalt voor alle vier spelers via iDEAL. Wil je een introducée meenemen, dan kun je deze toevoegen. De kosten voor introducée/niet lid is €6,25 per uur.

Niet leden - Padel baan huren

Niet leden kunnen bij WTP een Padelbaan huren. Dit kan via de Meet&Play site of app. De app kun je downloaden via de Appstore of Play store. Kies Wezep Tennis Padel als padelclub en reserveer een baan. De betaling van €25,- per uur gaat via iDEAL. 

  • Kosten baan huur voor niet leden - €25,- per uur = €6,25 per persoon.
Padelapp groep

We hebben een aantal groepen die regelmatig gaan padellen (ook met  beginners). Wil je ook meedoen in een dergelijke groep, meld je dan aan bij Geert Leijenhorst 06-10784739 (stuur hem een app bericht).

Als je onderdeel bent van deze app groep wordt je uitgenodigd om mee te padellen. Dit wordt op verschillende avonden georganiseerd. Je bepaalt dus zelf of je op die avond al dan niet kunt. Kosten zijn €2,- per persoon per uur. Te voldoen aan de kassa in de kantine. 

Verhuur rackets en ballen kopen

Leden kunnen een leen padelrackets gratis gebruiken. Deze hangen in de hal van de kantine. Niet leden kunnen via Meet&Play een racket huren (betaling via Ideal).

  • Kosten €2,- per racket 

De rackets hangen in de hal van de kantine. Tevens kunnen ballen gekocht worden in de kantine. Kosten €8,- per blik.

Annulering van banen

De banen kunnen in het baanafhangsysteem en in de Meet&Play app worden geannuleerd. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 376 3703

Wezep Tennis Padel

Heikamp 4
8091 RC Wezep

KVK-nummer

40094394