Wezep Tennis Padel

Tennis- of padelbaan huren

Ben je niet lid van WTP maar wil je graag een padel- of tennisbaan huren dan kan dit via de site Meet&Play of via de Meet&Play App van de KNLTB. Ga naar de website of app en zoek naar Wezep Tennis Padel. Selecteer een baan en betaal via iDEAL €25,- per uur voor de huur van een padel of tennisbaan.  

Introducé meenemen

Een WTP lid mag een introducé meenemen. Kosten per introducé zijn €6,25. Bij het reserveren van de baan in de clubapp wordt de betaling geregeld via iDEAL (Mollie payment). Degene die de baan reserveert betaald dan €6,25 per introducé. Mocht je onverhoopt toch moeten afzeggen dan kan dat en wordt het geld teruggestort. 

Spelregels:

  • Het lid dat de introducé meebrengt is ten allen tijde verantwoordelijk voor de introducé en zorgt ervoor dat de introducé op de hoogte is van de geldende regels op en rond de baan.
  • WTP kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de introducé tijdens het spelen te maken krijgt met een ongeval of een blessure.
  • Het is NIET toegestaan om de introducé regel te omzeilen door de introducé af te hangen op het lidmaatschap van een ander lid van WTP.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 376 3703

Wezep Tennis Padel

Heikamp 4
8091 RC Wezep

KVK-nummer

40094394