Wezep Tennis Padel

Wezep Tennis Padel is een gezellige en actieve vereniging. Ons park heeft 6 all weather tennisbanen en 2 nieuwe padel banen. Het park is mooi centraal gelegen (vlakbij Zwolle) met voldoende gratis parkeer gelegenheid.

Er worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden en voor beginners tot gevorderden. Bijvoorbeeld het Plus van den Hoven Pinkstertoernooi in het voorjaar en het Rhodos toernooi in november waar het altijd gezellig druk is met spelers uit de wijde omgeving. Verder zijn er wekelijkse tennis toss momenten en een actieve padel app groep.

Bij WTP doen we er alles aan om onze leden zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan tennis en padel. En in onze kantine of op het terras kun je na het spelen nog even gezellig nazitten met een drankje.

Onze professionele trainers zorgen ervoor dat je beter gaat spelen en daardoor nog meer plezier in padel of tennis krijgt. Voor de jeugd hebben we een heel mooi all-in pakket waar 2 lessen per week bij in zitten en je kunt kiezen uit padel of tennis les of een combinatie. Klik hier voor uitgebreide lidmaatschaps en les informatie.

Wie zonder lidmaatschap een tennis- of padelbaan wil huren kan dit doen via meet&play. Zo kun je kennismaken met ons mooie park.

Wezep Tennis Padel mooiste club van regio Zwolle

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 376 3703

Wezep Tennis Padel

Heikamp 4
8091 RC Wezep

KVK-nummer

40094394