Opgeven Najaarscompetitie 2024

02 juni 2024


Hallo allemaal,
 
De voorjaarscompetitie is nog volop bezig, maar de voorbereidingen voor de najaarscompetitie Tennis en Padel zijn alweer gestart! 
De 5 wedstrijden van de najaarscompetitie worden gespeeld van half september tot en met half oktober. Voor senioren en jeugd! Wil je meedoen? Lees dan verder!

TENNIS
 
Speeldata Senioren en Jeugd Tennis
 
Competitie-aanbod Senioren Tennis
Let op: in het najaar wordt op vrijdagavond wekelijks gespeeld. Dit is dus anders dan tijdens het voorjaar.
 
Wil je voor het eerst competitie gaan spelen, kijk op: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/senioren/89-tennis/. Heb je hierover vragen, neem rustig contact op met Robert-Jan
 
Competitie-aanbod Jeugd Tennis
 
Inschrijven Tennis
Senioren en Jeugd (+ Groen) kunnen een team inschrijven door een mail te sturen naar tennis@wezeptennispadel.nl.
Mocht je nog geen team hebben, maar wil je wel competitie spelen, laat dit ook weten. Dan kijken wij of er een mogelijkheid voor je is.
 
Geef duidelijk aan welke competitie je wilt spelen, wie er in het team zit en wie de aanvoerder of begeleider is. Houd er ook rekening mee dat zodra jouw team is aangemeld, je het team niet kosteloos kunt terugtrekken.
 
PADEL
 
Speeldata Senioren en Jeugd Padel

Competitie-aanbod Senioren en Jeugd Padel
Zie https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/najaarscompetitie/
Er wordt gespeeld op de vrijdagavond (start om 19.00 uur), zaterdag en/of zondag (start op wisselende tijden tussen 9.00 en 16.30 uur). Een team bestaat uit minimaal 4 spelers (verdeling man/vrouw maakt niet uit). Er worden altijd 4 dubbels gespeeld, bij voorkeur in 2 speelrondes. 
 
De competitie is voor iedereen; van beginnend tot gevorderd. Op vrijdagavond mag je vanaf 15 jaar deelnemen. Op zaterdag en zondag mogen alle leeftijden inschrijven. Op zondag wordt nog een aparte jeugdcompetitie (t/m 17 jaar) aangeboden. Op vrijdag, zaterdag- en zondag wordt damescompetitie 15+ aangeboden. 
 
Op vrijdagvond heeft WTP per competitie ruimte voor 3-4 teams. Op zaterdag en zondag heeft WTP per competitie ruimte voor 5-8 teams. Op donderdag 20 juni gaat er geloot worden, mocht dit nodig zijn. 
 
Inschrijven Padel
Senioren en Jeugd kunnen een team inschrijven door een mail te sturen naar [email protected].
Geef duidelijk aan welke competitie je wilt spelen, wie er in het team zit en wie de aanvoerder of begeleider is. Houd er ook rekening mee dat zodra jouw team is aangemeld, je het team niet kosteloos kunt terugtrekken.
 
Let op: de deadline voor inschrijven
 
Sportieve groet,
 
WTP
Robert-Jan van Dijk ([email protected])
Dienke Klunder ([email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 376 3703

Wezep Tennis Padel

Heikamp 4
8091 RC Wezep

KVK-nummer

40094394