Finaledag Plus van den Hoven Open

08 juli 2024


Het zit erop. Wat een mooie winnaars hebben we gezien, wat een goede organisatie onder leiding van Dienke en prachtige inzet van de leden achter de bar en in de keuken. De dames met de oranje cocktails, de heren achter de bbq (klassiek beeld). Ben en Bert die iedere dag weer druk zijn geweest met de banen, poets mensen die het iedere ochtend weer spik en span hebben gemaakt, Anneke die elke dag foto's heeft gemaakt en alle andere vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd. Samen hebben we er een succesvol toernooi van gemaakt.
 
Het hele toernooi hadden we goed weer om te spelen, behalve op de finaledag moesten de laatste partij in de regen worden afgewerkt.
 
Rond 18.00 uur werd overgegaan tot de prijs uitreiking voor zowel padel en tennis. Een overzicht van alle winnaars kun je vinden op de knltb site.
 
We willen hierbij Plus van den Hoven heel erg bedanken voor het mogelijk maken van dit toernooi!
 
We gaan nog van een paar competitiewedstrijden padel genieten en dan eerst vakantie. Natuurlijk kijken we nu al uit naar het Rhodostoernooi in november. We hopen iedereen hier weer te zien!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 376 3703

Wezep Tennis Padel

Heikamp 4
8091 RC Wezep

KVK-nummer

40094394