Een geslaagd en onstuimig Rhodos Toernooi

07 november 2023


Het Rhodos toernooi is gisteren afgesloten met de laaste partij. Jim en Wim mochten hun tennis wedstrijd in de HD afspelen. Een mooie partij waarbij Jim uiteindelijk in de super tie break aan het langste eind trok - gefeliciteerd Jim!

We kijken terug op een mooi én onstuimig Rhodos Toernooi. De eerste padel partijen werden al op zondag 29 oktober gespeeld en het tennis toernooi begon woensdag 1 november. Met 254 deelnemers een fantastisch gevuld toernooi. 

Op de maandag, donderdag, zaterdagavond en zondagmiddag stond de organisatie voor een regenachtige uitdaging. Gelukkig met schuiven, geduld en flexibiliteit van de spelers en sponswerk van de organisatie hebben we bijna alle wedstrijden op tijd kunnen spelen. De vrijdagavond Rhodos feestavond werd een griezelig gezellige Halloween avond die werd opgeluisterd met dj Paul. Op zondag om zes uur waren alle partijen, op 1 na, klaar en kon de laatste prijzen uitgedeeld worden. Wil je de resultaten terug zien, kijk dan op mijnknltb.nl: Winnaars Rhodos

WTP is blij met alle vrijwillers die afgelopen week klaar hebben gestaan om het Rhodos Toernooi een geslaagd toernooi te laten worden. Dank aan alle vrijwilligers:

  • De kantine diensten voor de drankjes, het tappen van het vele bokbier, de hapjes, de broodjes gezond en de pompoensoep;
  • Frank en Wibo, de BBQ Masters, voor de heerlijke curry wurst en saté;
  • Ben en Bert voor het weer perfect prepareren van de banen - wat een werk met al dat blad;
  • Ilse voor alle inkopen;
  • Geert, Ilse en Ralph voor het regelen van de pompoenen en de creaties van de WTP kinderen;
  • Dienke voor het versieren van de kantine in Halloween sferen;
  • Marnix, Robert-Jan en Annegreet voor het sponswerk en bladvegen - sponsbob is er niets bij;
  • Ingrid, Anna, Anneke voor alle PR;
  • Annegreet en Edwin voor alle berichten op de socials en clubapp/website;
  • En uiteraard de wedstrijdtafel/toernooicommissie: Geert, Dienke, Edwin, Marnix, Erik, Inge, Frida, Robert-Jan en Annegreet 

Mede dankzij onze trouwe sponsor Rhodos hebben we weer een mooi toernooi kunnen organiseren (voor de 11e keer). Dank Rhodos voor jullie bijdrage. Hopelijk volgend jaar weer!

Uiteraard kon dit toernooi niet plaatsvinden zonder alle 254 deelnemers. Geweldig dat jullie er waren en weer een mooie sfeer hebben neergezet. Hopelijk mogen wij jullie volgend jaar weer ontvangen bij WTP, bijvoorbeeld tijdens ons Plus van den Hoven Pinkstertoernooi.

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 376 3703

Wezep Tennis Padel

Heikamp 4
8091 RC Wezep

KVK-nummer

40094394