Bokkenavond 2023

17 november 2023


Ook dit jaar was er weer een bokkenavond op 10 november. De inmiddels traditie geworden jaarlijkse afsluiting van het seizoen voor alle mannen van de vereniging.

Er waren veel aanmeldingen dit jaar zodat alle tennis- en padelbanen bezet waren. De avond begon wat anders dan anders omdat de keuken eruit moest, maar vele handen maken licht werk en met een man of 10 was de keuken grotendeels verwijderd voordat de bokkenavond echt begon.

Na wat last minute wijzigingen in het programma was het schema rond. We zijn uiteraard begonnen met koffie en een grote bokkenpoot van bakkerij Kroeze. Daarna gingen we de eerste 2 rondes spelen. En kwam iedereen iets vermoeider maar voldaan weer de kantine in voor een drankje. Na een half uurtje pauze hebben we nog 2 rondes gespeeld. Tijdens de laatste ronde lagen de worsten voor het broodje (bock)worst al op de barbecue bereid door Frank en Wibo. Uiteraard was er nadat iedereen voorzien was van een broodje een prijsuitreiking, waarvan de 1e prijs ging naar Erik van Bekkum ook een prijs in het thema dit jaar, bockbiertjes. De andere prijs, een pakket om zelf bokkenpoten te maken ging naar William Jonkers. Wanneer ze goed bevallen mag hij natuurlijk de bokkenpoten voor volgend jaar maken ; ). Na de belangrijke dingen van de avond is er nog een poosje gezellig nagezeten.

Volgens ons heeft iedereen leuke partijtjes gespeeld, waarvan sommige padellers voor het eerst tennisten en tennissers voor het eerst op de padelbaan stonden. Kortom een geslaagde avond waarvan we volgend jaar de traditie graag weer voortzetten.

Machiel en Arnold

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 38 376 3703

Wezep Tennis Padel

Heikamp 4
8091 RC Wezep

KVK-nummer

40094394